MŰSOROK

ÚJ MŰSOR – GYEREKMŰSOR !!!

Az idei évben elkészül Betty és Feri gyereklemeze. Megrendelhető különálló 35-40 perces gyermekműsorként és kombinált összevont pop-zenei műsorként is ahol a normál műsor részeként vannak bevonva a gyerekek.

 

1. Pop-zenei műsor

A pop-zenei szórakoztató műsor tartalmát amely saját ismert slágerekből(Egy bolond 100-at csinál,Randevú,Ébredni valakiért….stb)továbbá bel és külföldi slágerek feldolgozásaiból állnak melyeket minden esetben a közönségtől teszik függővé az adott helyszínen. A műsor 30-40p-es.

2. Jazz műsor

A Jazz Műsor részben a Jazz Kettesben című saját album dalaiból áll össze,részben pedig ismert mainstream jazz standerdek-ből amelyek méltán lettek híresek az egész világon.( angol nyelvű műsor )A műsor 2féle verzióban tud elhangozni ,az élő zenekaros verzió 40-80p-es illetve a fél-playback verzió amely 30p-es.

3. Művészet és szerelem

A Művészeti műsort amely Művészet és szerelem címmel már megrendelhető kifejezetten a zene értő fülek számára készült. Saját albumok dalaiból és ismert külföldi feldolgozásokból áll. Ez a program főként Művelődési házak,színháztermek és nagyobb zenei rendezvények csemegéje. Itt a produkció kiegészül egy zongoristával és egy balett táncművésznővel,illetve kérés szerint élő zenekarral is megrendelhető. A műsor 60p-es.


4. Karácsonyi műsor

A Karácsonyi Műsor egy bizonyos korlátozott időre szól ,főként November közepétől december végéig. 2010.Karácsonyára a Művész házaspár meglepte a nagyközönséget egy karácsonyi albummal (AJÁNDÉK címmel) tehát nem kétséges hogy ebben az időszakban is meghitt és jókedvű karácsonyi dalokkal tudja szórakoztatni közönségét. Egy karácsonyi klipjük is készült(Itt a december címmel) melyet a mai napig kedvenc hangulatú klipjüknek mondanak.A műsor 30-40p-es.


5. Szilveszteri műsor

A Szilveszteri Műsor minden esetben már jó előre leegyeztetett módon lehetséges, hiszen akkor mindenki szeretné jól érezni magát és nagyon sok a felkérés.

Kifejezetten „Buli hangulat” jellemzi az ilyenkor megszokott fellépéseket ,jókedvű műsorvezetéssel,csak ismert saját ,bel és külföldi slágerekkel közönségtől függően.

A műsor 30-40p-es.

6. Exclusive esküvői műsor

Feri és Betty azt vallják, hogy a legfontosabb a család és a szeretet így szeretnek mások közös életének első perceiben meghitt útravalóval kedveskedni ! Az „Ébredni Valakiért” című daluk kifejezetten esküvői kedvenc és az új albumukról a „Pár Év” is igazi favorittá nőtte ki magát. A műsor 30p-es.7. A Művészpár műsorvezetést is vállal!