Ajándék

 

Ajándék

Megrendelhető:

Ajándék

Varga Feri & Balássy Betty    Stílus: pop

Varga Feri és Balássy Betty Ajándék című albumán az Ünnep, Itt a december, Mennyből az angyal, Silent Night mellett további 9 gyönyörű karácsonyi feldolgozás és saját szerzemény szerepel, ünnepi hangszerelésben.

Az év férfihangja, Varga Feri és a többszörös jazz győztes, Balássy Betty egyedülálló karácsonyi albummal jelentkezik!

A közönség 2006 óta ismerheti és hallgathatja a Balássy Betty és Varga Feri magas színvonalú könnyűzenei produkcióit élő koncerteken és a médiában.

Varga Feri a 2006. év férfihangja címet nyerte el a Megasztárban nyújtott kimagasló teljesítményével. Balássy Betty több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny szakmai munkájának résztvevője. Eddigi munkáik bizonyítják, hogy Ők az ország egyik legnépszerűbb előadóművész párja.

Eddig megjelent lemezeik: 2007. évben az Ébredni valakiért, 2009. évben pedig két lemezt is kiadott a művész-házaspár. Az egyik egy popzenei album: Jókor, jó helyen címmel. A másik lemez: Jazz kettesben címmel jelent meg. A sikereik egyik csúcspontja volt, hogy az “Egy bolond százat csinál” című országos erejű sláger Fonogram díjat kapott.

Varga Feri & Balássy Betty legújabb, 2010. november 19-énmegjelenő albumán gyönyörű karácsonyi dalok hallhatóak, melyek között találunk feldolgozásokat és már jól ismert saját szerzeményeket is, ünnepi hangszerelésben.

 1. Ünnep
 2. Esik a hó
 3. Téli mese
 4. Maradj
 5. Leszek-e én?
 6. Kis ház
 7. Noel nouvelet…
 8. Itt a december
 9. Mennyből az angyal
 10. Ébredni valakiért
 11. Deck the hall
 12. Silent Night
 13. Winter Wonderland
 14. Bonus: Itt a december (klip)