Ébredni valakiért

 

Hallgass bele az albumba!

Megrendelhető:

Ébredni valakiért

Varga Feri & Balássy Betty    stílus: pop

Varga Feri & Balássy Betty egy egészen különleges stúdió albummal jelentkezik, melynek azért választották az „Ébredni valakiért” címet, mert ebből a Rakonczai Viktor szerzeményből készült az első single, és nagyon emberien kedvesnek találták ezt a kifejezést. Sokak szerint Rakonczai Viktornak élete talán legjobb, legkülönlegesebb dalát sikerült megírnia, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy néhányan, akik már hozzájutottak a felvételhez végtelenített üzemmódban hallgatják a dalt.

Az album rendkívül színes zenei kínálata nem hagyja a kedves hallgatót egy percig sem unatkozni, hiszen a slágeres töltetű zenéken kívül a pop-rockos bélyeggel ellátott dalok mellett a líra, jazz, és a ballada is teret kapott. Nagyon hamar kiderül az album hallgatása közben, hogy két komoly képességű énekes jelentkezett a hazai könnyűzene piacán, ami csakis sok-sok munkával érhető el, hiszen csak a szótárban előzi meg az eredmény a munkát!

A lemezfelvételt megelőzően a Kiadó két-három duett eléneklésén kívül több zenei megnyilvánulásra Betty esetében nem gondolt, de a stúdió munkálatok alatt egyértelműen kiderült, hogy Balássy Bettynek szóló szerepet is kell kapnia Feri lemezén. Az egy szóló dalból aztán szépen kettő lett, és a tervezett duettek száma is öt dalra kerekedett. A „hangjegyeseknek” csodálatosan szól együtt a hangjuk, de az albumon található szóló dalokban is bőségesen bizonyítják tehetségüket.

A már említett Rakonczai Viktor mellett – az album sikerében bízva – olyan tehetséges szerzők is adták nevüket és tudásukat, mint Szabó Zé, Józsa Alex, Fehér Attila, Bende Nagy János, Gém Zoltán, stb.
A közreműködök névsora szakmai berkekben is figyelemre méltó, melyet az albumban található füzet kellő elismeréssel jegyez.

Az album nem a „két tuti sláger kell, aztán a többi már nem annyira fontos” jeligére készült, hanem hosszabb, tartósabb időt is képes átfogni, különös érzéseket keltve a hallgatóban.
Az album április 23-án jelenik meg.